Evenementen

Aankomende evenementen

Vind hier meer informatie over het geselecteerde evenement.
3

Kantoorbezoek HerikVerhulst

Datum: vrijdag 10 februari 2023 15:00 tot 18:00 uur

Maak kennis met HerikVerhulst!

Op vrijdag 10 februari a.s. brengt Probus vanaf 15:00 een bezoek aan HerikVerhulst! HerikVerhulst is een oer-Rotterdams advocatenkantoor dat werkt voor nationale en internationale cliënten. Hun expertise ligt op het arbeidsrecht, corporate M&A, herstructurering en insolventie en tot slot op de haven en handel. Als reactie op de wens van velen van jullie, staat ons bezoek aan HerikVerhulst in het teken van een dag in het leven van een advocaat; waarmee houden de advocaten van HerikVerhulst zich zoal bezig? Daarmee nemen jullie niet alleen een kijkje in de keuken van HerikVerhulst en haar praktijkgroepen, maar bieden de gespecialiseerde advocaten van het kantoor eveneens de gelegenheid om denkbeeldig in de huid te kruipen van een advocaat. Wat wil je nog meer?! Gevolgd door een interactieve casus, sluit het kantoorbezoek uiteindelijk af met een gezellige borrel.

Schrijf je in!

Locatie: HerikVerhulst  Adres: Wilhelminaplein 16, 3072 DE Rotterdam

Aanmelden voor event:

"*" geeft vereiste velden aan

Ter registratie van het aantal aanmeldingen, verzoeken wij jullie de naam van het kantoor te vermelden waar het kantoorbezoek wordt georganiseerd.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.