Evenementen

Aankomende evenementen

Vind hier meer informatie over het geselecteerde evenement.
3

Kantoorbezoek NautaDutilh

Datum: vrijdag 17 maart 2023, 09:45-13:30

Maak kennis met NautaDutilh!

Op 17 maart 2023 brengt Probus een bezoek aan NautaDutilh in Rotterdam. Na een welkomstpraatje waarin jullie kernachtig zal worden verteld over het reilen en zeilen binnen NautaDutilh, zal een aantal van NautaDutilh’s bevlogen en bekwame advocaten het stokje overnemen en jullie onderdompelen in de wondere wereld van ‘Litigation’… Een inhoudelijk programma dat naadloos aansluit bij de jullie inmiddels welbekende theoretische kennis van NIP en – voor sommigen – het ‘Internationaal privaatrecht voor privaatjuristen’. Wil je die praktijk ‘proeven’? Laat deze kans dan niet schieten! Het inhoudelijke programma wordt gezamenlijk met de advocaten van NautaDutilh afgesloten met een uitgebreide, smakelijke lunch. Vergeet hen dus niet te overstromen met al jullie brandende vragen!

Je hoeft geen lid te zijn van Probus om met ons mee te gaan!

Locatie: NautaDutilh, Weena 800, 3014 DA Rotterdam

Aanmelden voor event:

"*" geeft vereiste velden aan

Ter registratie van het aantal aanmeldingen, verzoeken wij jullie de naam van het kantoor te vermelden waar het kantoorbezoek wordt georganiseerd.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.