Evenementen

Aankomende evenementen

Vind hier meer informatie over het geselecteerde evenement.
3

Kantoorbezoek NautaDutilh

Datum: donderdag 22 mei 2023, 14:45-19:00

Maak kennis met NautaDutilh!

Op 22 juni 2023 brengt Probus een bezoek aan NautaDutilh in Amsterdam! Na een welkomstpraatje waarin jullie kernachtig zal worden verteld over het reilen en zeilen binnen NautaDutilh, zal een aantal van NautaDutilh’s bevlogen en bekwame advocaten het stokje overnemen en jullie onderdompelen in de wondere wereld van ‘Litigation’… Een inhoudelijk programma dat naadloos aansluit bij de jullie inmiddels welbekende theoretische kennis van ‘NIP’ en – voor sommigen – het ‘Internationaal privaatrecht voor privaatjuristen’. Wil je die praktijk dus ‘proeven’? Laat deze kans dan niet schieten. Het inhoudelijke programma wordt gezamenlijk met de advocaten van NautaDutilh afgesloten met een uitgebreide, smakelijke lunch. Vergeet hen dus niet te overstromen met al jullie brandende vragen!

Het programma is als volgt:

14:45 – 15:00 inloop

15:00 -15:15 – welkom

15:15: 15:45 – recruitment presentatie

15:45 – 17:30 – inhoudelijke presentatie

17:30 – 19:00 – borrel

NB: Je hoeft geen lid te zijn van Probus om met ons mee te gaan!

Locatie: NautaDutilh Amsterdam, Beethovenstraat 400, 1082 PR Amsterdam. 

Aanmelden voor event:

"*" geeft vereiste velden aan

Ter registratie van het aantal aanmeldingen, verzoeken wij jullie de naam van het kantoor te vermelden waar het kantoorbezoek wordt georganiseerd.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.