Evenementen

Aankomende evenementen

Vind hier meer informatie over het geselecteerde evenement.
3

Nationaal IE-Studentencongres 2023 – Simmons & Simmons

Datum: donderdag 11 mei 2023, 13:00-19:00

Maak kennis met Simmons & Simmons!

Ben jij een ware ‘procestijger’ en ben je bereid om in teamverband deel te nemen aan één van de leukste IE-pleitwedstrijden van Nederland? Meld je dan snel aan voor het Nationale IE-Studentencongres bij Simmons & Simmons op 11 mei 2023 van 13:00-19:00! Het Privaatrechtelijk Dispuut Probus is op zoek naar 3 geïnteresseerde studenten die zich willen verenigen in een pleitteam en het willen opnemen tegen de (vanzelfsprekend minder!) bevlogen studenten van enkele andere, concurrerende studieverenigingen. De voorbereiding is gering, maar het resultaat is ontzettend leuk! Zo krijgen de deelnemende studenten de kans om zich onder begeleiding van diverse gerenommeerde advocatenkantoren op hoofdlijnen te bekwamen in (onder meer) het merkenrecht en het octrooirecht, hun pleitvaardigheden uit te dragen, onvermoeid te netwerken en hun eventueel brandende vragen – op ieder gewenst moment! – te stellen.
Wil je een mooi, blinkend bokaal van de Zuidas meenemen naar het Rotterdamse?
Meld je dan snel aan!

NB: Je hoeft geen lid te zijn van Probus om met ons mee te gaan!

Locatie: Simmons & Simmons Amsterdam, Claude Debussylaan 247, 1082 MC Amsterdam

Aanmelden voor event:

"*" geeft vereiste velden aan

Ter registratie van het aantal aanmeldingen, verzoeken wij jullie de naam van het kantoor te vermelden waar het kantoorbezoek wordt georganiseerd.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.