Evenementen

Aankomende evenementen

Vind hier meer informatie over het geselecteerde evenement.
3

Stibbe Talks

Datum: dinsdag 25 april, 14:00-17:15

Maak kennis met Stibbe!

Wil jij (nader) kennismaken met Stibbe en wil jij graag meer weten over het verschoningsrecht? Wij nodigen je van harte uit bij Stibbe Talks op 25 april 2023 bij ons op kantoor!

Tijdens Stibbe Talks kom je meer te weten over ons kantoor, onze praktijk en leer je diverse kantoorgenoten kennen. Bovendien zullen Tim de Greve (Partner, Commercial Litigation) en Daan Doorenbos (Partner, Corporate Criminal Law) je alles vertellen over het verschoningsrecht en je meenemen in hun kennis en ervaringen.

Het programma start om 14:00 uur en zal worden afgesloten met een Get Together om 16:30 waarbij advocaten van alle praktijkgroepen aanwezig zullen zijn om al jouw vragen te beantwoorden!

Wil jij Stibbe op laagdrempelige wijze (beter) leren kennen? Meld je uiterlijk 20 april aan voor Stibbe Talks via www.werkenbijstibbe.nl! Graag tot 25 april!

Je hoeft geen lid te zijn van Probus om met ons mee te gaan!

Locatie: Stibbe Amsterdam, Beethovenplein 10, 1077 WM Amsterdam 

Aanmelden voor event:

"*" geeft vereiste velden aan

Ter registratie van het aantal aanmeldingen, verzoeken wij jullie de naam van het kantoor te vermelden waar het kantoorbezoek wordt georganiseerd.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.